Prieteni! La 3 septembrie, pe teritoriul centrului expozițional Moldexpo a avut loc un eveniment unical – AUTO MALL Fest 2016. Organizatorii evenimentului au fost GROUPAUTO Moldova împreună cu AUTO MALL.

În acest an, formatul evenimentului a fost unul netradițional. Expoziția anuală, a fost transformată într-un festival de amploare, care a fost împărțit în două zone:

  • zona de expoziție business, unde mai mult de 32 de furnizori ai produselor auto, de nivel mondial, au prezentat produsele și inovațiile lor. S-au petrecut 6 seminare tematice și 8 master-class-uri;
  • zona de divertisment, care a includea expozitia masinilor retro si tuning, un colț pentru copii cu animatori, demonstrații, spectacole graffiti, grătare și multe altele.

AUTO MALL Fest 2016 a devenit cea mai mare expoziție a pieselor si echipamentelor pentru întreținerea automobilelor din R. Moldova, vizitată de mai mult de 4.000 de persoane. Aceasta platformă extraordinară de afaceri , a permis profesioniștilor din industria automobilelor să obțină o imagine completă și s-ă afle tendințele pieței produselor auto precum și s-ă cunoască noi parteneri de afaceri.

În timpul expoziției, a avut loc master-class de la furnizorii Bosch, Schaeffler, Denso, ZF, SWAG si Federal Mogul. Master-class de deservire a componentelor complexe, de utilizare a echipamentelor de diagnosticare, de instalare / demontare și reparație auto.

Programul de divertisment al festivalului, care a avut loc sub corturile complexului Moldexpo, a făcut senzație! Mașinile de epocă, adevaratele off-road, stenserii clubului LowHouse, participanții autocross ai clubului Profi-pilot, cele mai bune inovatii de la DAAC Hermes inclusiv Jaguar F-Type, F-Pace, Volvo XC90, Ford Mustang, Mondeo Hybrid, Skoda Monte Carlo, un loc de joacă pentru copii cu animatori, demonstrațiile reprezentanților Școlii Auto, precum si concursul Miss Auto Fest – toate acestea și multe altele au creat vizitatorilor buna dispoziție.

La sfârșitul festivalului a avut loc marele OPEN-AIR, care a adunat mai mult de 6.000 de fani. La concert au participat trei trupe: SunStroke Project, Alternosfera și Boombox! Trupele autohtone într-adevăr au „aprins” atmosfera, iar trupa “Boombox”  nu a lăsat pe nimeni indiferent.

Vrem să le mulțumim tuturor participanților și partenerilor evenimentului, clienților și prietenilor care au venit la AUTO MALL Fest. Vă mulțumim pentru sprijinul acordat.